Servicii

Servicii

Montare macarale turn

Oferim servicii de montare macarale turn, indiferent de producătorul acestora. Serviciile sunt efectuate în conformitate cu cerințele ISCIR, așa cum sunt acestea prevăzute în prescripția tehnică R1-2010, colecția ISCIR.
Efectuăm montajul macaralelor turn, indiferent de configurația acestora, putând să facem și ancorajul macaralei la clădire, precum și servicii de liftare macara.

Întreținere macarale

Efectuăm întreținerea și revizia macaralelor turn respectând întotdeauna cerințele producătorului. Pentru înlocuirea pieselor defecte sau uzate utilizăm doar piesele de schimb originale ale producătorului macaralei turn.

Închiriere macarale

Putem oferi spre închiriere o gamă diversificată de macarale turn, începând cu macarale de 1 tonă până la macarale turn de 50 de tone.
Toate demersurile privind autorizarea ISCIR a macaralelor închiriate sunt efectuate de Sermac Internațional Services SRL.
Putem asigura, la cerere, și personalul deservent (macaragiu) necesar pentru manevrarea acestor macarale.

Montare platforme autoridicătoare

Compania noastră este autorizată ISCIR și pentru montarea platformelor autoridicătoare nedeplasabile.
Putem oferi consultanță privind tipul de platformă necesar în funcție de configurația clădirii la care urmează sa fie fixată platforma autoridicătoare.

Întreținere platforme autoridicătoare

Asigurăm serviciile de întreținere și revizie a platformelor autoridicătoare, indiferent de producătorul acestora și asigurând piesele de schimb originale necesare pentru înlocuirea componentelor defecte sau uzate.

Închiriere platforme autoridicătoare

În funcție de configurația clădirii, vă putem oferi spre închiriere platforme autoridicătoate monocoloană sau bicoloană, cu înălțimea de ridicare a platformei de lucru de până la 200 m.
Toate demersurile privind autorizarea ISCIR a platformelor închiriate sunt efectuate de Sermac Internațional Services SRL.
Putem asigura, la cerere, și personalul deservent auxiliar (manevrant platformă) necesar pentru manevrarea acestor platforme.

Servicii operator RSVTI

Serviciile RSVTI sunt oferite în conformitate cu cerințele ISCIR în vigoare, indiferent de tipul instalațiilor / echipamentelor deținute.

Servicii autorizare personal ISCIR

În colaborare cu societatea Calificări Deservenți SRL, vă oferim servicii de autorizare deservent ISCIR, macaragiu și stivuitorist, precum și posibilitatea de efectuare a stagiilor de instruire a acestora pentru înlocuirea talonului.

Curs Autocad 2D începători

Efectuăm cursuri Autocad 2D (Autocad LT) pentru începători. Aceste cursuri nu sunt acreditate ANC, însă permit persoanelor care le urmează să poată utiliza programul pentru a realiza orice desene 2D.