Intretinere si service macarale

Programand reparatii preventive, lucrari de intretinere si verificari periodice pentru macralele turn conform unui program conceput dupa cartea Tehnica a echipamentului, putem minimiza sau chiar evita perioadele de defectare ale macaralelor dumneavoastra.

Verificam macaralele turn ce va apartin, cu ajutorul cantarelor electronice de masurare a sarcinilor, masuratorilor geometrice, verificarea starii tehnice ale acestora si sistemele de siguranta alee macaralelor.

Aveti nevoie de reparatii in regim de urgenta sau planificate? Tehnicienii nostri sunt disponibili imediat. Sau putem lucra in acord cu programul dumnavoastra si termenii impusi de beneficiar prin ducerea la bun sfarsit si in termen a lucrarilor de reparatii planificate

Siguranta macaralei este dat in mare parte de calitatea si fiabilitatea cablurilor de sarcina si de carucior. Putem organiza verificarea si chiar testarea acestor cabluri precum si alte servicii de testare ale macaralei pentru a ne asigura ca santierul dumneavoastra ramane in conditii de siguranta.