Despre noi

Serviciile noastre sunt intotdeauna la inaltime !

Pentru performanta si calitate, alege partenerul ideal de care ai nevoie.

SERMAC  INTERNATIONAL  SERVICES  SRL inchiriaza macarale  turn marca liebherr – orice model din aceasta marca – cu sau fara operator. Asiguram servicii de montare, demontare macarale turn , proiect pentru fundatie, autorizare ISCIR de functionare,  si  mentenanta  macaralelor turn proprii, cat si pentru cele ale clientilor.

De asemenea va putem pune la dispozitie si automacaralele ajutatoare necesare montajului respectiv demontajului precum si transportul echipamentelor. Flota noastra de inchiriere cuprinde macarale turn cu anii de fabricatie cuprinsi in intervalul 2000  – 2018 fiind intretinute si verificate cu rigurozitate.Astfel veti folosi in santierul dumneavoastra cele mai fiabile si sigure macarale turn care indeplinesc standarde romanesti si europene avand marcajul CE.

Macaralele turn din flota noastra de inchiriere pot fii  verificate si apoi cumparate de catre Client. Configuratia macarelelor va fi stabilita impreuna cu Clientul  in functie de necesitatile proiectelor pe care le aveti. In cazul in care  constatati ca la unele proiecte  aveti nevoie de tronsoane suplimentare de turn pentru a ajunge la o anumita inaltime, noi va putem ajuta fie prin vanzarea acestor tronsoane second-hand fie prin inchirierea acestora. Astfel veti beneficia de suportul nostru atat la achizitie cat si ulterior in exploatare.

La cerere, ulterior cumpararii, se poate semna un contract de mentenanta si de servicii de montare/demontare, prin care va puteti asigura ca firma noastra preia responsabilitatea echipamentului dumneavoastra.

Contacteaza-ne

Proiecte

Vezi mai multe proiecte..